carte-bleue Hardware Software Agrar Bau und Handwerk dhl dpd Elektronik und Elektrotechnik fax Hotel Gastronomie Betriebs und Lagerausstattung Arbeitsschutz gls hermes Haus und Gebaeudetechnik hook storno cog Industriebedarf info mail mastercard notepad Buerobedarf ok paiement_d_avance_icon paypal phone rechnung sale search sofortueberweisung tnt ups visa Vorkasse Pagamento anticipato Vooruitbetaling iDeal voucher Warenkorb
Checkout
shranjen
Free
Shipping
shranjen

Delovna plošča Gastro-Inox iz nerjavečega jekla AISI 430, 1200 x 700 mm, ojačana z 18 mm debelo melaminirano vodoodporno iverno ploščo, 301.003

Direktna odprema od proizvajalca
Direktna odprema od proizvajalca
Delovna plošča Gastro-Inox iz nerjavečega jekla AISI 430, 1200 x 700 mm, ojačana z 18 mm debelo melaminirano vodoodporno iverno ploščo, 301.003
Gastro-Inox
Neposredno sodelovanje s proizvajalcem
301.003
7445908516599
  • Kakovost: Varjeno nerjaveče jeklo AISI 430
  • Dimenzije: 1200x700 mm
Delovna plošča Gastro-Inox iz nerjavečega jekla AISI 430, 1200x700 mm, ojačana z 18 mm debelo... več
Delovna plošča Gastro-Inox iz nerjavečega jekla AISI 430, 1200x700 mm, ojačana z 18 mm debelo melaminirano vodoodporno iverno ploščo, 301.003, 7445908516599

Okovje in večina opreme, ki je potrebna v današnjih profesionalnih kuhinjah, je večinoma izdelana iz nerjavečega jekla. Nekateri razlogi za to izbiro so vzdržljivost, moč, 100-odstotna možnost recikliranja in enostavno čiščenje. Vendar pa obstaja veliko različnih vrst nerjavnega jekla, zato je spodaj kratka razlaga dveh najpogostejših vrst nerjavnega jekla, ki se uporabljata v gostinstvu. Pogost izraz "nerjavno" je pravzaprav napačen, saj izdelki iz nerjavečega jekla nikoli niso popolnoma odporni proti rjavenju. Klor in kisline lahko napadejo nerjavno jeklo in povzročijo njegovo rjavenje. Zato teh izdelkov ne uporabljajte v bližini nerjavečega jekla. Poleg tega vremenski vplivi in vlaga, npr. B. v obalnih območjih (sol), vpliva na nerjavno jeklo. Pogosto uporabljena okrajšava AISI pomeni "American Iron and Steel Institute" in je ameriški standard, ki označuje kakovost nerjavečega jekla. AISI 430 – NAJBOLJ POGOSTA IN CENEJŠA ZLITINA NERJAVEČEGA JEKLA Nerjaveče jeklo AISI 430, znano tudi kot nerjaveče jeklo 18/0, je ena najpogostejših sestav nerjavečega jekla, ki se uporablja v gostinstvu. Zlitina je sestavljena iz 18 % kroma in 0 % niklja. To je cenovno ugoden sklop iz nerjavečega jekla in je idealen za uporabo v gostinstvu. Ta oblika nerjavečega jekla je magnetna. AISI 304 – POGOSTA V BOLJŠIH PROFESIONALNIH KUHINJAH Nerjaveče jeklo AISI 304, znano tudi kot nerjaveče jeklo 18/10, je dražje od AISI 430. Zlitina je sestavljena iz 18 % kroma in 8 % do 12 % niklja. Zaradi te sestave je veliko bolj vzdržljiv in odporen proti koroziji. Ta vrsta nerjavečega jekla ni magnetna.
Ob potrditvi naročila boste prejeli osebni kupon v vrednosti 15 €.
Voucher
Kupite za več kot 200 € in za naslednje naročilo nad 200 € prejmite kupon za 15 €
15€ Voucher badge background image
553,39 €* 453,60 € Neto 791,35 € * (30,07% privarčevano)

*vklj. DDV Brezplacna dostava

Brezplačna dostava!

Dobavni rok 2-3 tedna

Dimenzije

Varno plačevanje Varno plačevanje
Delovna plošča Gastro-Inox iz nerjavečega jekla AISI 430, 1200 x 700 mm, ojačana z 18 mm debelo melaminirano vodoodporno iverno ploščo, 301.003
Delovna plošča Gastro-Inox iz nerjavečega jekla AISI 430, 1200 x 700 mm, ojačana z 18 mm debelo melaminirano vodoodporno iverno ploščo, 301.003
Dodajte ta element in uživajte v hitri dostavi
Badge-Fire Priljubljen izdelek! 7 Ljudje ga že imajo v nakupovalni košarici
Badge-Package Brezplačna POŠTA - neposredno od proizvajalca!
Badge-Medal Najboljši prodajalec v trgovini!
Preizkušeni izdelek
Preizkušeni izdelek
Vrhunske mednarodne blagovne znamke nam že zaupajo!
Adidas
Allianz
Biontech
Continental
Deutsche Bahn
Deutsche Bundesbank
Hilton
Lürssen
Lufthansa
Netflix
REWE
Siemens
Tesla
Volkswagen
Zech
Zurich Insurance Group
Gastro-Inox
Neposredno sodelovanje s proizvajalcem
301.003
7445908516599
  • Kakovost: Varjeno nerjaveče jeklo AISI 430
  • Dimenzije: 1200x700 mm
Delovna plošča Gastro-Inox iz nerjavečega jekla AISI 430, 1200x700 mm, ojačana z 18 mm debelo... več
Delovna plošča Gastro-Inox iz nerjavečega jekla AISI 430, 1200x700 mm, ojačana z 18 mm debelo melaminirano vodoodporno iverno ploščo, 301.003, 7445908516599

Okovje in večina opreme, ki je potrebna v današnjih profesionalnih kuhinjah, je večinoma izdelana iz nerjavečega jekla. Nekateri razlogi za to izbiro so vzdržljivost, moč, 100-odstotna možnost recikliranja in enostavno čiščenje. Vendar pa obstaja veliko različnih vrst nerjavnega jekla, zato je spodaj kratka razlaga dveh najpogostejših vrst nerjavnega jekla, ki se uporabljata v gostinstvu. Pogost izraz "nerjavno" je pravzaprav napačen, saj izdelki iz nerjavečega jekla nikoli niso popolnoma odporni proti rjavenju. Klor in kisline lahko napadejo nerjavno jeklo in povzročijo njegovo rjavenje. Zato teh izdelkov ne uporabljajte v bližini nerjavečega jekla. Poleg tega vremenski vplivi in vlaga, npr. B. v obalnih območjih (sol), vpliva na nerjavno jeklo. Pogosto uporabljena okrajšava AISI pomeni "American Iron and Steel Institute" in je ameriški standard, ki označuje kakovost nerjavečega jekla. AISI 430 – NAJBOLJ POGOSTA IN CENEJŠA ZLITINA NERJAVEČEGA JEKLA Nerjaveče jeklo AISI 430, znano tudi kot nerjaveče jeklo 18/0, je ena najpogostejših sestav nerjavečega jekla, ki se uporablja v gostinstvu. Zlitina je sestavljena iz 18 % kroma in 0 % niklja. To je cenovno ugoden sklop iz nerjavečega jekla in je idealen za uporabo v gostinstvu. Ta oblika nerjavečega jekla je magnetna. AISI 304 – POGOSTA V BOLJŠIH PROFESIONALNIH KUHINJAH Nerjaveče jeklo AISI 304, znano tudi kot nerjaveče jeklo 18/10, je dražje od AISI 430. Zlitina je sestavljena iz 18 % kroma in 8 % do 12 % niklja. Zaradi te sestave je veliko bolj vzdržljiv in odporen proti koroziji. Ta vrsta nerjavečega jekla ni magnetna.
Vprašanja o članku
Vaše vprašanje:
Osebni podatki:
Nadaljuj z nakupovanjem
301.003
Nazadnje ogledano